عوامل فیزیولوژیکی، نرمی استخوان، کمبود کلسیم و ویتامین دی از عوامل پرانتزی شدن پا در نوزادان است. عکس برداری با اشعه ایکس به خوبی میتواند پای پرانتزی در نوزدان را تشخیص دهد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
ادویههایی وجود دارند که به علت خواصشان، میتوانند بدن انسان را در فصول سرد سال از ابتلا به سرماخوردگی محافظت نمایند.
زردچوبه، دانه شنبلیله، فلفل سیاه، جوز هندی، میخک، هل و دارچین از جمله این ادویهها هستند.
پای پرانتزی یکی از بیماریهای اطفال است که در صورت درمان نشدن به موقع، به شکل گیری نامناسب استخوان و پای اطفال میانجامد؛ عوامل فیزیولوژیکی، نرمی استخوان، کمبود کلسیم و ویتامین دی از عوامل پرانتزی شدن پا در نوزادان است.
عکس برداری با اشعه ایکس به خوبی میتواند پای پرانتزی در نوزدان را تشخیص دهد.
محققان فنلاندی دریافتهاند که تنهایی به اندازه مصرف سیگار برای سلامتی انسان مضر است همچنین احتمال ابتلا به بیماریهای روانی در افراد مجرد ۸۰ درصد بیشتر از متاهلین بوده و افراد تنها حداقل 2 برابر بیشتر به مرگ زودرس دچار میشوند.
نخوردن شیر مادر و عمل سزارین از عوامل ابتلای نوزادان به بیماری آسم است. بدن نوزادان برای محافظت از برخی بیماریها به چهار نوع باکتری نیاز دارند که اگر وجود نداشته باشد، احتمال ابتلا به آسم در این کودکان بیشتر میشود. محققان انگلیسی معتقدند این بیماری در جهان رو به افزایش است به طوری که در بریتانیا، از هر ۱۱ کودک یکی به آسم مبتلا شده است.
مطالعات دانشمندان نشان میدهد، قشر پیشانی مغز انسان که مسئول کنترل رفتارهای تکانشی انسان است، تا قبل از ۲۵ سالگی کامل نمیشود؛ رفتارهای تکانشی، رفتارهای خطرناکی هستند که به طور لحظهای و بدون در نظر گرفتن عواقب آن انجام میشود.
برای جلوگیری از اختلال وزن در نوزادان، توصیه میشود نوزادان تا یکسالگی از شیر مادر استفاده کنند؛ همچنین از 6 ماهگی غذاهای کمکی همچون لعاب برنج، سوپ و حریره بادام در رشد کودک و پیشگیری از اختلال وزن و رفلکس معده مفید است.
انتهای پیام/